اسانس توت فرنگی ؛ چگونه عطر و طعم تازه توت فرنگی را به دسرها و کیک‌ها بیاوریم؟

آیا تا به حال شده وسط درست کردن کیک یا دسر باشید و حس کنید که طعم میوه ای نیاز دارید؟ من همیشه این مشکل رو داشتم مخصوصاً زمانی که فصل توت فرنگی نیست و پیدا کردن میوه تازه هم تقریباً غیرممکن میشه. برای همین مدتیه که به استفاده از اسانس های خوراکی رو آوردم. اما این همه اسانس مختلف کدوم بهتره؟ امروز قراره درباره اسانس توت فرنگی حرف بزنیم و چند راهکار عملی برای استفاده از اون در کیک ها و دسرها بهتون معرفی کنیم.

چرا اسانس توت فرنگی؟

اگه شما هم مثل من عاشق توت فرنگی باشید می دونید که عطر و طعم این میوه توی هیچ کدوم از میوه های دیگه پیدا نمیشه. ولی خب نگهداری میوه های تازه همیشه کار سختیه و حتی توت فرنگی یخ زده هم نمی تونه همون طعم و عطر رو به دسرها بده. اینجاست که اسانس توت فرنگی می تونه نجات بخش باشه.

اسانس ها از میوه ها و گیاهان به شکل کاملاً طبیعی گرفته میشن و به راحتی عطر و طعم میوه تازه رو به غذاها کیک ها و دسرها منتقل می کنن.

چطور اسانس توت فرنگی رو انتخاب کنیم؟

خب اولین چیزی که باید بدونید اینه که تو بازار انواع مختلفی از اسانس ها موجوده. بعضی از اونا طبیعی هستن و بعضی دیگه شیمیایی. همیشه سراغ اسانس های طبیعی برید چون هم سالم ترن و هم طعم واقعی تری دارن. من خودم مدتی پیش اشتباهی اسانس شیمیایی خریدم و نتیجه ای که گرفتم اصلاً دلچسب نبود! پس دقت کنید که روی بسته بندی عبارت “طبیعی نوشته شده باشه.

جدول مقایسه اسانس طبیعی و شیمیایی توت فرنگی :

ویژگی ها اسانس طبیعی اسانس شیمیایی
عطر و طعم بسیار واقعی و تازه مصنوعی و غیرطبیعی
تاثیر روی سلامت بدون ضرر ممکن است اثرات جانبی داشته باشد
مدت زمان ماندگاری طعم طولانی کوتاه تر

چقدر اسانس لازم داریم؟

یکی از سوال های رایج اینه که چقدر از این اسانس ها باید استفاده کنیم. خب این به مقدار دسر یا کیکی که درست می کنید بستگی داره. معمولاً برای یک کیک ساده یا دسر حدود ۵ تا ۱۰ قطره اسانس کافیه. اما اینجا باید دقت کنید که زیاد از حد استفاده نکنید چون طعمش می تونه تند و زننده بشه. من یک بار این اشتباه رو کردم و نتیجش یه کیک توت فرنگی ای بود که هیچ کس نتونست بخوره!

راه های خلاقانه برای استفاده از اسانس توت فرنگی

  • کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی : یکی از ساده ترین راه ها اینه که اسانس توت فرنگی رو به مواد اولیه کیک اسفنجی اضافه کنید. فقط کافیه ۵ قطره اسانس به خمیر کیک اضافه کنید و وقتی کیک آماده شد عطر و طعم توت فرنگی تازه به آشپزخونه تون می پیچه.
  • خامه ی توت فرنگی : همیشه این مشکل رو داشتم که خامه طعم دار طبیعی پیدا نمی کردم. اما با افزودن چند قطره اسانس به خامه می تونید یه خامه خوش عطر و طعم درست کنید که به هر دسری میاد.
  • موس توت فرنگی : اگر دوست دارید یه دسر سبک و خوشمزه درست کنید می تونید به موس های شکلاتی یا وانیلی چند قطره اسانس توت فرنگی اضافه کنید و یه دسر شیک و خوشمزه بسازید.

راه حل برای طعم های مصنوعی یا بد؟

ممکنه بعضی از اسانس های موجود در بازار طعم های غیرطبیعی داشته باشن که توی دسرها بد بشینه. من خودم به شخصه این مشکل رو با یک برند اسانس داشتم. راه حل چیه؟ خیلی ساده اول مقدار کمی از اسانس رو تست کنید و اگه طعمش طبیعی نبود سری بعد از برندهای معتبر استفاده کنید.

نظرات شما چیه؟

این تجربه های من بود از استفاده اسانس توت فرنگی. شما تا حالا از اسانس های خوراکی استفاده کردید؟ اگه استفاده کردید چه نتیجه ای گرفتید؟ دوست دارم تجربیاتتون رو توی بخش کامنت ها باهام به اشتراک بذارید.

پرسش های رایج

۱. آیا اسانس توت فرنگی خوراکی ضرری داره؟ نه تا زمانی که از اسانس های طبیعی استفاده کنید خطری برای سلامتی شما نداره. البته توجه کنید که استفاده بیش از حد می تونه طعم غذا رو خراب کنه.

۲. چطور بفهمیم اسانسی که خریدیم طبیعیه یا شیمیایی؟ همیشه برچسب روی محصول رو چک کنید. اگر عبارت “natural” یا “طبیعی” روی بسته بندی بود احتمالاً طبیعی است. علاوه بر این اسانس های طبیعی معمولاً قیمت بیشتری دارن.

۳. آیا می تونیم اسانس توت فرنگی رو توی نوشیدنی ها هم استفاده کنیم؟ بله! اتفاقاً یکی از استفاده های جذاب اسانس توت فرنگی همین اضافه کردن چند قطره به نوشیدنی های سرد یا حتی چای های سرد و گرم هست.

نتیجه گیری

اسانس توت فرنگی خوراکی یه راه ساده و سریع برای اضافه کردن عطر و طعم میوه تازه به دسرها و کیک هاست. مهم ترین نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که حتماً از اسانس های طبیعی استفاده کنید و به مقدار مناسب اضافه کنید. حالا وقتشه که توی آشپزخونه دست به کار بشید و دسرهای خوشمزه تون رو با عطر توت فرنگی تازه درست کنید!

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. من برای اولین بار از اسانس توت فرنگی توی خامه فرم گرفته استفاده کردم اما به نظرم طعمش زیادی تند شد. به نظرتون بهتره از چه مقدار استفاده کنم که تعادلش حفظ بشه؟

دکمه بازگشت به بالا