کسب و کار محلیمجله عمومی

ویژگی های نصاب نمای ساختمان

با توجه به شرایط زلزله های اخیر کشور، توجه مردم و به ویژه مسئولان به استحکام بنای ساختمان بیشتر شده است. در بین تمامی مواردی که در زمینه استحکام نمای ساختمان باید رعایت شود، از مهمترین عوامل تاثیرگذار در ایمنی ساختمان در هنگام وقوع زلزله است.

فارغ از هر نکته ای در زمینه ایمنی، ایمنی نمای ساختمان از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار است. ایمنی نمای ساختمان نه تنها برای افراد داخل خانه بلکه برای افرادی که در پایین یک آپارتمان قرار دارند نیز مهم و حائز اهمیت است. اینکه باید به چه عواملی در دقت شود بحث بسیار مهمی است که باید به طور مجزا تمامی این موارد بر شمرده شود؛ اما یکی از مهمترین این نکات نوع نصب و مهارت و وجدان نصاب نمای ساختمان است.

بهترین نوع از نمای ساختمان که در برابر زلزله مقاوم و بدون مشکل باشد هم ممکن است بر اثر سهل انگاری نماکار با یک زلزله کوچک از بین برود. حتی  در برخی موارد مشاهده شده که بی دقتی نماکار باعث شده بعد از گذشت یکسال به صورت خود به خود، نه بر اثر زلزله، نمای ساختمان یا قسمتی از نما فروکش کرده و یا به طور کامل افتاده است.

این موضوع اهمیت انتخاب نماکار برای نصب نمای ساختمان را پر اهمیت می کند. هرچه سازنده بنا سعی کند را به دست افراد کاردان و با تجربه تر بسپارد، کیفیت نیز افزایش یافته و باعث ایجاد نوعی ایمنی در ساختمان می شود. هزینه کردن برای گرفتن استادکار نما که حرفه ای و با تجربه باشدف نه تنها می تواند زیبایی نمای ساختمان را افزایش دهد بلکه ایمنی نما را نیز بالا می برد.

برخی گمان می کنند انتخاب کارگر ساختمانی و به ویژه نماکار به سادگی دیگر کارگران ساختمان است، این در حالی است که اهمیت دادن به نمای ساختمان، تمرکز بر روی قسمتی است که تمامی هویت بنا را مورد توجه رهگذران قرار می دهد. برای انتخاب نصاب نما و همچنین کارگری که قرار است در امر نمای ساختمان فعالیت کند تا می توانید وسواس به خرج دهید. نمای ساختمان هویت اصلی و زیبایی بصری یک ساختمان است که در نگاه اول می‌تواند نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب کند. تاثیر این نماها به گونه ای است که ساختمان‌های بسیار شیک و لاکچری از سبک‌های مختلف سنتی، مدرن، کلاسیک و رومی برای جلوه بیشتر ساختمان استفاده می‌کنند.

برای اجرای انواع نمای ساختمان، از مصالح مختلفی استفاده می‌شود که از بین آنها می‌توان به نمای ساختمان شیشه‌ای، کامپوزیت، سیمانی، سنگی، سرامیکی و آجر نما ساختمان اشاره کرد. در ادامه آجر آنلاین مزایا، انواع و نحوه اجرای هرکدام از این نماها را بیشتر و کامل تر مورد بررسی قرار داده است. پس با ما همراه باشید.

بررسی و مقایسه انواع نمای ساختمان در متریال های مختلف

نمای ساختمان اولین چیزی است که نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. به همین جهت، سازندگان برای افزایش زیبایی و دوام ساختمان‌ها از متریال‌های مختلفی استفاده می‌کنند. از انواع متریال‌ها در بررسی انواع نمای ساختمان می‌توان به شیشه، سنگ، سیمان، سرامیک، کامپوزیت و آجر برای نمای ساختمان اشاره کرد.

ساختمان آجر نما در عین زیبایی قدمت چندین و چند ساله دارد که تا به امروز نیز مورد توجه بسیاری از سازندگان قرار گرفته است. از بین نماهای آجری می‌توان به نمای ساختمان آجر قزاقی و یا نسوز اشاره کرد که هرکدام مزایا و ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند.

نمای آجری، اصیل ترین انواع نمای ساختمان

آجر نمای ساختمان یکی از قدیمی‌ترین انواع نمای ساختمان است که از گذشته تا به امروز طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. این نما از خاک رس ساخته شده و با پیشرفت تکنولوژی در طرح‌ها و شکل‌های مختلفی تولید شده است.  یک متریال با طول عمر بالا و سازگار با محیط زیست است که می‌تواند ظرافت‌های زیبایی از سبک کلاسیک را در نمای ساختمان شما ایجاد کند.

آجر نما ساختمان

آجر آنلاین که مرجع خرید انواع آجر نما به قیمت درب کارخانه است، در این سایت می توانید قیمت به روز آجر نما و جدیدترین نمای آجرنما را مشاهده کنید.

مزایای استفاده از آجر نما ساختمان

  • سازگار با محیط زیست
  • قیمت مناسب
  • مناسب بودن قیمت آجر نمای ساختمان
  • عایق صوتی
  • نگهداری آسان
  • ایمنی و مقاومت بالا
  • بهره وری انرژی
  • مقاوم در برابر رطوبت و آب
  • ایمنی بالا
  • تنوع بالا در طرح و اندازه

انواع آجر نمای ساختمان

آجر نما ساختمان در انواع مختلفی تولید می‌شود که شامل آجر نمای شاموتی، پلاک، آجر نما نسوز، رستیک، حصیری، کرکره ای، لعابی و آجر قزاقی می‌باشد. هرکدام از این نما آجرها دارای ویژگی‌های منحصر به فردی هستند که بر اساس سلیقه افراد و شرایط موجود انتخاب می‌شوند. انواع نمای ساختمان با این نوع آجرها بی شک از زیباترین نماها می شود.

نمای آجر نسوز

دارای لبه‌های صاف، منظم و ظاهری مدرن‌تر است. آجر نمای نسوز دارای تنوع رنگی بالا از سفید تا مشکی است. یکی دیگه از بارزترین ویژگی های آجر نسوز نما در انواع نمای ساختمان، مقاومت بالا در برابر حرارت می باشد که باعث می شود از آن در ساخت کوره ها بسیار استفاده کنند.

آجر نمای نسوز ساختمان

آجر نسوز (Firebrick) به عنوان یکی از متنوع ترین انواع آجر نما در صنعت ساخت و ساز شناخته شده است. این تنوع را می توان در رنگ ها (قرمز انگلیسی، پرتقالی شاموتی، سفید، مشکی، و…) و همچنین در طرح های (ساده، کامل، کرکره ای، رستیک، تایل و…) این آجر دید. آجر آنلاین، به عنوان یکی از مراکز معتبر خرید آجر نسوز در تهران، اصفهان، مشهد و… این مصالح را به قیمت کارخانه به فروش می رساند. جهت کسب مشاوره رایگان و ثبت سفارش انواع آجرنسوز نمای بیرونی و داخلی، باربیکیو، شومینه، کوره، کف فرش و… کافیست با کارشناسان فروش (۰۹۰۲۱۶۸۴۴۱۱) تماس بگیرید.

انواع نمای ساختمان آجری با آجر قزاقی

از نظر ظاهری، نمای آجر قزاقی دارای لبه‌های نامنظم است که باعث شده تا آن را در دسته آجرهای سنتی یا روستایی قرار دهند. در انواع نمای ساختمان با ، این آجرها از پایه خاک رس تشکیل شده است و جذب آب بیشتری نسبت به نماهای آجری دیگر دارد.

قیمت آجر قزاقی اصفهان، قم، تهران و… با توجه به فاصله محل کارخانه تولیدی تا محل پروژه، رنگ و ابعاد آجر، متراژ کار و سایر عوامل مختلف، متفاوت می باشد. اما همانطور که می دانید با خرید آجر نما قزاقی به قیمت درب کارخانه می توانید به میزان قابل توجهی در هزینه کلی پروژه ساختمانی خود صرفه جویی نمایید. آجر آنلاین به روز ترین قیمت آجر نما قزاقی را در اختیار شما قرار داده است که با کلیک روی لینک می توانید آن را مشاهده کنید.

نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت از جنس ورق آلومینیوم است که به صورت پنل‌هایی با ابعاد مشخص تولید و بر روی دیوار ساختمان نصب می‌شود. این پنل‌ها به دلیل قیمت بالایی که دارند، معمولا کم‌تر در نمای ساختمان های مسکونی به کار می‌روند.

مزایای استفاده از نمای کامپوزیت در میان انواع نمای ساختمان

  • سبک
  • مقاومت بالا در برابر آتش سوزی
  • عایق صوتی
  • دوام بالا
  • مقاوم در برابر شرایط محیطی چون رطوبت بالا، نور خورشید، تغییرات دما
  • شستشوی راحت
  • حمل و نصب آسان
  • تنوع بالا

نمای سیمانی

نمای سیمان یکی از ارزان‌ترین متریال‌هایی است که می‌توان از آن برای پوشش ساختمان استفاده کرد که در عین زیبایی، سرعت بالایی نیز در اجرا دارد.

از انواع نمای ساختمان سیمانی می‌توان به سیمان شسته، سفید، تیشه ای، تگرگی و غیره اشاره کرد که شکوه و جلوه خاصی به ساختمان می‌دهند. این نما برای مناطق با رطوبت بالا مناسب نمی باشد.

مزایای استفاده از نمای سیمانی

  • قیمت ارزان
  • اجرای آسان و سریع
  • مقاومت بالا در برابر ضربه و خوردگی
  • ایجاد نمای صاف و یکپارچه
  • نمایش زیبایی و شکوه ساختمان

نمای سنگی، محبوب ترین متریال انواع نمای ساختمان

نمای سنگی یکی از محبوب‌ترین انواع نمای ساختمان است که به صورت تک متریالی و یا‌ ترکیبی اجرا می‌شود. همچنین می‌توان در نمای ساختمان‌های سنگی از مصالح دیگری چون شیشه، آجر، چوب، فلز و کامپوزیت استفاده کرد.

نمای سنگ و آجر

مزایای استفاده از نمای سنگی در میان انواع نمای ساختمان

  • بادوام‌ترین متریال مورد استفاده در نمای ساختمان
  • مقاوم در برابر آتش، آب و حشرات
  • جذابیت ذاتی برای نمایش شکوه و جلال ساختمان
  • تعمیر و نگهداری آسان

نمای سرامیکی

نمای سرامیکی یکی از پرطرفدارترین متریال‌های مورد استفاده در میان انواع نمای ساختمان است. از انواع نمای ساختمان سرامیکی می‌توان به نمای سرامیکی طرح سنگ نطنز ، طرح‌تراورتن، طرح آنتیک، طرح گرانیت و طرح آجر اشاره کرد که زیبایی خاصی به ظاهر ساختمان می‌بخشند.

مزایای استفاده از نمای سرامیکی

  • استحکام و مقاومت بالا در برابر تغییرات آب و هوایی
  • عایق رطوبت و آب
  • نگهداری و شستشوی آسان
  • تنوع در اندازه
  • وزن پایین در میان متریال های انواع نمای ساختمان
  • قیمت مناسب

جمع بندی

همانطور که تا الان مطالعه کردید انواع نمای ساختمان با توجه به متریال های آن تعریف می شود که شامل: آجر نمای ساختمان، شیشه، کامپوزیت، سنگ، سرامیک، سیمان و… می باشد. انتخاب هریک از این متریال ها با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی از اهمیت بالایی برخوردار است.

اما در میان انواع متریال های ساختمانی، آجر نما ساختمان مدل نسوز و سنگ از رایج ترین متریال هایی است که مردم در هر شرایط آب و هوایی و جغرافیایی مدر این مطلب، به بررسی متریال‌های قابل‌استفاده در نمای بیرونی ساختمان‌ها و ویژگی‌های آن‌ها می‌پردازیم و هر آنچه که درباره انواع متریال نمای بیرونی ساختمان باید بدانید را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم. بتیس یک شرکت معماری متشکل از متخصصان و مهندسان کاربلد و با دانش به روز است که در زمینه طراحی بنا و اجرای ساخت آن تا انتهای یک پروژه ساختمانی همراه شما خواهد بود.

همان‌طور که می‌دانید یکی از فاکتورهای زیبایی در ساختمان‌های مسکونی و تجاری، نوع متریال به‌کاررفته در نمای خارجی بنا است به همین خاطر باید به نوع متریال و همین‌طور کیفیت آن توجه زیادی شود. معماران حرفه‌ای نیز برای طراحی نمای بیرونی ساختمان از متریال مختلفی بسته به شرایط و موقعیت ساختمان استفاده می‌کنند.

این متریال ازنظر جنس، مقاومت و هزینه خرید و نصب با یکدیگر تفاوت داشته و هرکدام مشخصات و خصوصیات منحصربه‌فردی دارند که ما در ادامه مطلب از شرکت ساختمانی و برج سازی بتیس، انواع متریال تولیدشده برای نمای بیرونی ساختمان‌ها را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

با انواع  ها و برج ها آشنا شوید.

متریال های قابل‌ استفاده در نمای بیرونی ساختمان‌

متریال های قابل‌استفاده در نمای بیرونی ساختمان‌ها توسط شرکت برج سازی بتیس قابل پیاده‌سازی هستند و تمام آن‌ها با بالاترین کیفیت اجرا می‌شوند. در زیر به بررسی انواع متریال در نمای خارجی ساختمان پرداخته‌ایم:

  • متریال سنگ در نمای بیرونی ساختمان

متریال سنگ یکی از درجه یک‌ترین متریال به‌کاررفته در نمای خارجی ساختمان است. درواقع، مقاومت سنگ در برابر آلودگی‌های محیط، گردوغبار و رطوبت بالا بوده و دوام بالایی دارد. همچنین سنگ‌های ساختمانی در رنگ‌ها و جنس‌های مختلفی تولید می‌شوند و رنگ آن‌ها ثابت است.

بنابراین با استفاده از سنگ‌های روشن مرغوب می‌توانید یک نمای جذاب در ساختمان ایجاد کرده و ایمنی آن را افزایش دهید. ازنظر قیمت، پیاده‌سازی نمای سنگی هزینه‌بر است و نیاز به سرمایه زیادی دارد. به‌این‌ترتیب، اگر هزینه طراحی و ساخت نمای بیرونی ساختمان برای شما اهمیتی ندارد این متریال انتخاب بسیار مناسبی به‌حساب می‌آید و بر ارزش ملک شما می‌افزاید.

  • متریال فایبر سمنت برد در نمای بیرونی ساختمان

متریال فایبر سمنت برد شامل پنل‌هایی است که از جنس سیمان هستند و فیبر هم دارند. یکی از قابلیت‌های ویژه این متریال، مقاومت بسیار بالای آن است. این مقاومت به‌اندازه‌ای است که اجازه نفوذ حشرات را نمی‌دهد و در برابر آسیب‌های ناگهانی مانند آتش، آب و پوسیدگی‌های احتمالی مقاومت بی‌نظیری دارد.

در یک مقایسه کلی، می‌توان گفت که مقاومت فایبر سمنت برد از چوب و سیمان هم بالاتر است و آن را می‌توان یکی از مقاوم‌ترین متریال‌های تولیدشده برای نمای خارجی ساختمان دانست. همچنین از مشخصات بارز این متریال می‌توان به سازگاری بالای آن با سایر مصالح ساختمانی، ظاهر جذاب و همین‌طور تولید آن در مدل‌های مختلف مانند آجر، چوب و … اشاره کرد.

  • کاربرد شیشه در نمای بیرونی ساختمان

شیشه یکی دیگر از متریال پراستفاده در نمای بیرونی ساختمان است. این متریال، بیشتر در ساختمان‌های ویلایی، اداری و تجاری به کار گرفته می‌شود و باعث نورگیر شدن فضای داخلی آن‌ها می‌شود.

درواقع، این متریال برای ساختمان‌هایی مناسب است که طراحی مدرنی داشته و در معرض دید دیگر ساختمان‌های اطراف قرار ندارند. البته برای گرفتن دید ساختمان‌های اطراف می‌توان از تکنیک‌های مختلفی استفاده کرد و در این مدل طراحی بیشتر مدل ساختمان و مدرن بودن آن اهمیت دارد.

بهترین جنس شیشه برای نمای بیرونی ساختمان هم شیشه‌ای است که در برابر اشعه‌های آسیب‌زا و ضربه‌های سنگین مقاوم باشد. ضمن اینکه، برای پیاده‌سازی این متریال باید به فکر چهارچوب مناسبی هم بود و همراه با شیشه، چهارچوب مناسبی را خریداری کرد.

این متریال را می‌توان به‌صورت ترکیبی همراه با دیگر متریال ساختمانی به کار برد. برای مثال، می‌توان بخشی از نمای بیرونی ساختمان را با چوب و بخش دیگر آن را با شیشه پوشش داد. همچنین این متریال در رنگ‌های متنوعی تولید می‌شود و آن را می‌توان در زمان کوتاهی اجرا کرد. از طرفی هم با نصب شیشه در نمای خارجی ساختمان دید ساکنان آن بیشتر شده و حس بهتری خواهند داشت. البته همان‌طور که اشاره شد متریال شیشه قابل‌استفاده در هر ساختمانی نیست و باید بعد از تأیید کارشناس نسبت به اجرایی کردن آن اقدام کرد.

  • متریال چوب در نمای بیرونی ساختمان

نمای چوبی یکی از جذاب‌ترین و شیک‌ترین نماهای ساختمانی است که نصب آن مزایا و معایب مختلفی دارد. توجه داشته باشید که اگر چوب با مواد پوششی ادغام شود مقاومت بسیار بالایی پیدا کرده و دوام آن‌ در برابر حرارت، رطوبت و سرما افزایش می‌یابد. درواقع، با کمک تکنولوژی روز می‌توان مقاومت چوب را افزایش داد و از آن در نمای خارجی ساختمان استفاده کرد. بنابراین نیازی نیست نگران مقاومت چوب در برابر تغییرات آب‌وهوا باشید.

ضمن اینکه، چوب به محافظت زیادی نیاز دارد و باید هر چند وقت یک‌بار مواد پوششی آن‌ را مجدد تمدید کرد. نحوه پیاده‌سازی و نصب نمای چوبی هم بسیار آسان بوده و با سرعت بالایی می‌توان آن را نصب کرد به همین خاطر هزینه اجرایی آن نسبت به دیگر نماهای ساختمانی کم‌تر است. از قابلیت‌های ویژه این متریال می‌توان به عایق سازی صدای محیط، دفع موریانه و حشرات، تنوع بالا در مدل و رنگ‌ اشاره کرد.

  • متریال سرامیکی در نمای بیرونی ساختمان

سرامیک یکی از متریال پراستفاده در نمای داخلی و خارجی ساختمان است. از این متریال در انواع ساختمان‌های مسکونی، ویلایی، اداری و تجاری و … استفاده می‌شود. سرامیک‌های مدل پرسلانی نیز که نوعی تایل سرامیکی هستند مقاومت بالایی داشته و با نصب آن‌ها می‌توان ایمنی و مقاومت ساختمان را افزایش داد.

این متریال در طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی تولید می‌شود و هر شخصی می‌تواند بنا بر سلیقه خود نسبت به انتخاب یک نوع آن اقدام کند. همچنین سرامیک‌ استاندارد یک عایق مناسب در برابر رطوبت، آتش و صدا به‌حساب می‌آید و با نصب آن می‌توان ایمنی ساختمان‌های مختلف را افزایش داد.

  • استفاده از سیمان‌ سفید در نمای بیرونی ساختمان

سیمان‌سفید یکی از متریال‌های مورداستفاده در طراحی ساختمان‌های مدرن است. در طراحی مدرن از مواد اولیه ساده و تک‌رنگ استفاده می‌شود و این متریال نیز دقیقاً همین مشخصات را دارد. سیمان‌سفید همان‌طور که از نامش مشخص است رنگ سفیدی داشته و طرح آن ساده است به همین خاطر در نمای بیرونی ساختمان‌های مدرن به کار گرفته می‌شود.

ضمن اینکه، ماندگاری سیمان‌سفید بالا بوده و نصب آن در مدت‌زمان کوتاهی صورت می‌گیرد. هزینه نصب این متریال هم بسیار مناسب است و در بین متریال‌های خوش قیمت قرار دارد. همچنین کثیف شدن بافت آن از نقاط ضعف این متریال به‌حساب می‌آید به همین خاطر سیمان‌سفید مناسب ساختمان‌های ویلایی بوده و چندان در ساختمان‌های مسکونی به‌کارگرفته نمی‌شود.

  • جذابیت کامپوزیت در نمای بیرونی ساختمان

جنس کامپوزیت‌های ساختمانی از پلی‌اتیلن بوده و سطح آن را نیز لایه‌های آلومینیومی تشکیل می‌دهند. این مواد موجود در کامپوزیت باعث انعطاف‌پذیری بالای آن شده است که خود این انعطاف‌پذیری نیز باعث شده این محصول به طرح‌های مختلف تبدیل شود. درواقع، دست معماران در طراحی نمای ساختمانی با کامپوزیت باز بوده و آن‌ها می‌توانند ایده‌های خود را به‌راحتی پیاده‌سازی کنند.

این متریال از مواد ساختمانی جدید و جذاب است که معماران حرفه‌ای به آن علاقه دارند. ضمن اینکه، کامپوزیت باوجود انعطاف خوب از مقاومت بالایی هم برخوردار بوده و در عایق سازی ساختمان عملکرد خوبی دارد. از قابلیت‌های ویژه این کامپوزیت می‌توان به مقاومت آن در برابر حرارت و صوت، رنگ‌های زیبا، نصب راحت و سریع و همین‌طور طول عمر بالای آن اشاره کرد.

  • متریال آجر در نمای بیرونی ساختمان

متریال آجر یکی از قدیمی‌ترین و مستحکم‌ترین متریالی است که در نمای بیرونی ساختمان به کار گرفته می‌شود. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که آجر تنها در ساختمان‌های قدیمی به کار گرفته می‌شود که این تصور کاملاً اشتباه است. معمارهای امروزی با استفاده از آجر موفق به ساخت ساختمان‌های مدرن و بسیار زیبایی شده‌اند.

ضمن اینکه، با نمای آجری می‌توان محیط داخلی ساختمان را گرم نگه داشت و یک ظاهر مدرن به ساختمان بخشید. همچنین آجر از متریالی است که در مدل‌ها و اندازه‌های مختلف تولید می‌شود و اگر از آجر مناسبی استفاده کرد می‌توان نمای جذابی در ساختمان به وجود آورد. ازنظر قیمت هم این متریال مقرون‌به‌صرفه است و باقیمت مناسبی عرضه می‌شود.

  • متریال بایرامیکس مخصوص نمای بیرونی ساختمان

بایرامیکس، متریال پیشنهادی از سوی یک کمپانی ترکیه‌ای است. این متریال متشکل از سرامیک، دانه‌های مرمر و گرانیت بوده و برای تولید آن، مواد را در چسب‌های طبیعی و مصنوعی می‌ریزند و سپس آن را خشک می‌کنند. بعد از خشک شدن نیز در اندازه‌های استاندارد برش می‌دهند.

این متریال، مقاومت بالایی داشته و باعث ایمن‌سازی ساختمان می‌شود. از قابلیت‌های ویژه این متریال ساختمانی می‌توان به رنگ‌های زیبا، نصب سریع و راحت آن و همین‌طور قیمت مناسبش اشاره کرد. بنابراین اگر به دنبال یک نمای ساختمانی مقاوم، زیبا و خوش قیمت هستید این متریال انتخاب مناسبی به‌حساب می‌آید.

نکات مهم در انتخاب نمای بیرونی ساختمان

باید متریالی برای نمای بیرونی ساختمان انتخاب کنید که با سایر ساختمان‌های اطراف هماهنگی داشته باشد. درواقع، باید بافت شهری را در حین انتخاب نوع متریال در نظر گرفت و با توجه به موقعیت ساختمان نسبت به انتخاب نوع نمای بیرونی تصمیم‌گیری کرد. از طرفی هم نمای بیرونی ساختمان باید با خود اجزای داخلی ساختمان هم هماهنگی داشته باشد و بر اساس سبک ساختمان انتخاب شود.

نکته بعدی اینکه، متریال نمای بیرونی ساختمان باید با توجه به شرایط محیطی و آب و هوایی منطقه انتخاب شود. برای نمونه، اگر شرایط آب و هوایی یک منطقه ناپایدار است و در آنجا بارش باران زیادی اتفاق می‌افتد باید متریال انتخاب‌شده مقاومت بالایی داشته باشد تا به جلوه ساختمان آسیبی وارد نشود و بافت ساختمان تا سال‌ها پابرجا باقی بماند.

نکته بعدی درباره انتخاب متریال نمای بیرونی ساختمان این است که اگر ساختمان در یک منطقه پررفت‌وآمد بناشده باشد باید متریال خارجی آن در برابر صوت و حرارت عایق باشد. این عایق بودن، امنیت ساختمان را افزایش داده و باعث آرامش خاطر ساکنان ساختمان می‌شود. درواقع، متریالی که عایق صوت هستند اجازه ورود صداهای مزاحم را نداده و یک محیط آرامش‌بخش در فضای داخلی ساختمان ایجاد می‌کنند.

عوامل تأثیرگذار بر قیمت متریال‌های قابل‌ استفاده در نمای بیرونی ساختمان‌

از عوامل تأثیرگذار بر قیمت متریال‌های قابل‌استفاده در نمای بیرونی ساختمان‌ها می‌توان به ابعاد و متراژ بیرونی و همین‌طور نوع آن اشاره کرد. همان‌طور که اشاره شد برخی از متریال‌های ساختمانی مانند آجر، سیمان‌سفید و بایرامیکس از قیمت مناسبی برخوردار هستند و درعین‌حال کیفیت بالایی هم دارند. بنابراین ارزان بودن یک متریال به‌منزله بی‌کیفیت بودن آن نیست.

ابعاد و متراژ نیز از دیگر عوامل تأثیرگذار بر قیمت اجرای نمای خارجی ساختمان هستند. برای کسب اطلاع بیشتر درباره قیمت دقیق هر یک از متریال‌های نمای بیرونی با بخش فروش شرکت ساختمانی بتیس تماس بگیرید. مشاوران شرکت با توجه به نوع ساختمان و موقعیت آن و همین‌طور بودجه در نظر گرفته‌شده بهترین متریال را به شما عزیزان معرفی می‌کنند.

ی توانند استفاده کنند.

 

 

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا