چرا می‌خواهند ایران را در طوفان‌الاقصی شریک کنند؟!

چند روزی است که فضای رسانه‌های غربی پر از اخبار و گمانه‌زنی‌هایی پیرامون نقش ایران در عملیات طوفان‌الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ است؛ واقعه‌ بی‌سابقه‌ای که به‌مثابه زلزله‌ای در سرزمین‌های اشغالی تلقی می‌شود.

به گزارش مجله رز، الف نوشت: چند روزی است که فضای رسانه‌های غربی پر از اخبار و گمانه‌زنی‌هایی پیرامون نقش ایران در عملیات طوفان‌الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ است؛ واقعه‌ بی‌سابقه‌ای که به‌مثابه زلزله‌ای در سرزمین‌های اشغالی تلقی می‌شود. طوفان‌الاقصی شکاف‌های امنیتی اسرائیل را به‌خوبی نمایان ساخت و پایانی بود بر تصور غلط خدشه‌ناپذیر بودن امنیت رژیم صهیونیستی. شدت حملات اسرائیل به غزه و خونریزی و جنایت کم‌سابقه در این منطقه، دلیل واضحی از ابعاد و اثرگذاری بزرگ عملیات مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ است و شکستی که اسرائیل در این عملیات متحمل شد، آن را به‌سمت حمله همه‌جانبه به غزه و نبرد زمینی در این منطقه و حتی تهاجم به لبنان هدایت کرد.

با این وجود و نقش‌آفرینی اصلی حماس در طوفان‌الاقصی، چند روزی است که رسانه‌های غربی به سناریوسازی روی‌آورده و سعی بسیار زیادی داشته‌اند که ایران را به‌عنوان یکی از طراحان این عملیات جلوه دهند. چند رسانه آمریکایی از جمله نیویورک تایمز و واشنگتن‌پست در گزارش‌هایی به این مسئله پرداخته‌اند که رهبران حماس از جمله یحیی سنوار، از مدت‌ها قبل از ۷ اکتبر تصمیم به آغاز حمله به اسرائیل داشته‌ که به‌دلیل جلب حمایت ایران برای عملیات آن را به تاخیر انداختند. در بخش دیگری از این گزارش آمده که چند ماه قبل از آغاز عملیات ۷ اکتبر، سران حماس با برخی مقامات ایران و حزب‌الله جلساتی را برگزار کرده‌اند و خروجی آن جلب نظر ایران و حمایت از اصل عملیات بوده است.

این ادعاها در شرایطی است که بارها مقامات ایرانی اعم از نظامی و سیاسی بر عدم اطلاع از طوفان‌الاقصی تاکید کرده و حتی فراتر از آن و بر اساس اظهارات مقامات سیاسی حماس، طوفان‌الاقصی عملیاتی بود که طراحی، مدیریت و اجرای آن بر عهده بخش نظامی جنبش حماس بوده و اصل پنهان‌بودن در عالی‌ترین سطوح رعایت شده است؛ در حدی که شاخه سیاسی حماس هم از آن بی‌اطلاع بوده است.

بنابراین و با توجه به رعایت اصل پنهان‌ماندن این عملیات در عالی‌ترین سطوح باید اهداف غربی‌ها را از انتشار چنین اخباری واکاوی کرد. با توجه به رویارویی مستقیم ایران و اسرائیل و تبلور عینی این مسئله در عملیات وعده صادق۲، آن مسئله‌ای که به‌نظر می‌رسد بیشتر محل اعتناست ساختن دستاویز توسط رسانه‌های غربی برای ایجاد اجماع علیه ایران است. آنان در نظر دارند تا با شریک جلوه‌دادن ایران در عملیات ۷ اکتبر حماس، جمهوری‌اسلامی را به‌عنوان یکی از اضلاع مهم دخیل در این عملیات به‌همراه حماس و حزب‌الله جلوه داده تا افکارعمومی جهان آماده پذیرش مقابله غرب با ایران شود.

تجربه ثبت‌شده در افغانستان، عراق و لیبی نشان داده که غربی‌ها ابتدا با بهانه‌تراشی و دروغ‌افکنی در سطح سیاسی و رسانه‌ای پیرامون مسائل مختلف، افکار عمومی خود را آماده اقدامات مدنظر خود کرده و سپس دست به عمل می‌زنند. شرایط کنونی هم موید این مسئله است که با دخیل‌کردن ایران و حزب‌الله در عملیات ۷ اکتبر، غرب به‌دنبال اجرای سناریویی برای دفاع از اسرائیل و مقابله با ایران و حزب‌الله است. اما بلاشک این سناریو قابل اجرا نخواهد بود چون ایران نه افغانستان است و نه عراق و لیبی. قدرت نظامی و منطقه‌ای ایران اجازه تعبیرشدن خواب شوم غربی‌ها را نخواهد داد و مقامات امر بارها بر این مسئله تاکید کرده‌اند که جمهوری اسلامی ایران آماده مقابله با هر شرایطی است.

انتهای پیام

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا