سرفه، خارش گلو، عطسه، آبریزش بینی، گرفتگی صدا و… نشانههایی هستند که برخی افراد هنگام آغاز فصل بهار تجربه میکنند؛ نشانههایی که گاهی افزایش آن باعث آزار فرد شده و به دنبال راهکاری برای کاهش آن میگردد.
به گزارش مجله رز، اگر با آغاز فصل بهار دچار حساسیت و آلرژیهای فصلی میشوید با رعایت نکات و تدابیری که در متون طب سنتی آمده است میتوانید تا حد زیادی از ابتلا به این بیماریها پیشگیری کنید.
بنابر اعلام دفتر ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در بسیاری از حساسیتها فرد مبتلا به آلرژی از خارش گلو شکایت دارد، گاهی این خارش به حدی تشدید میشود که صبر و طاقت فرد را از او گرفته و او را کلافه میکند. برای درمان این عارضه میتوان از جوشانده زیر استفاده کرد:
حدود۵ گرم گل بنفشه و ۵ گرم شکرتیغال را در دو لیوان آب ریخته و روی حرارت ملایم بجوشانید تا یک لیوان از آن باقی بماند. دمنوش باقی مانده را صاف کرده و شب قبل از خواب بنوشید.
در افرادی که خارش گلوی آنها خیلی زیاد است و باعث میشود از برنامههای روزانه خود بازبمانند توصیه شده است علاوه بر شب، صبح بعد از بیدار شدن از خواب یک لیوان دیگر از این دمنوش گیاهی را مصرف کنند.
برخی افراد نیز در آغاز فصل بهار، عطسههای مکرر را تجربه میکنند. برای کاهش عطسههای ناشی از آلرژی و حساسیت فصلی، استفاده از روغن بنفشه در پایه بادام شیرین توصیه میشود. روزی دوبار، یک قطره از روغن بنفشه را درون حفرههای بینی خود بچکانید. علاوه بر این با استفاده از همین روغن، پیشانی خود را ماساژ دهید.
این کار سبب میشود از شدت عطسهها کم شده و در مواردی نیز به طور کامل برطرف شود. در کنار استفاده از روغن بنفشه، پرهیز غذایی هم یکی از راهکارهای برطرف کردن عسطههای فصلی است. در این راستا باید از خوردن انواع ادویه، غذاهای سرخ کردنی، شکلات و قهوه در فصل بهار پرهیز کنید و مصرف آنها را به حداقل برسانید.
انتهای پیام