راه‌اندازی خط تولید افزودنی نانویی برای محصولات رنگ، پلیمر و کامپوزیت

راه‌اندازی خط تولید افزودنی نانویی برای محصولات رنگ، پلیمر و کامپوزیت

با راه‌اندازی خط تولید نوعی افزودنی ویژه برای محصولاتی نظیر رنگ‌های ضدخوردگی، پلیمرهای مقاوم و کامپوزیت‌ها، شرکت کربن واترز وارد مرحله جدیدی از توسعه کسب و کار خود شده است.

به گزارش خبرگزاری مجله رز؛ شرکت فرانسوی کربن واترز (Carbon Waters) فعال در توسعه و تولید مواد افزودنی صنعتی با کارایی بالا، اعلام کرد با نصب اولین واحد تولید در Pessac به نقطه عطفی در کسب و کار خود رسیده است.

از زمان آغاز به کار این شرکت، کربن واترز در زمینه مواد افزودنی مبتنی بر گرافن فعال بوده است. در سال ۲۰۲۲، کربن واترز تولید افزودنی با کارایی بالا به نام Graph‘up را آغاز کرد. این مواد افزودنی به رنگ‌های ضد خوردگی، پلیمر‌ها و کامپوزیت‌ها برای تقویت  خواص مکانیکی و بهینه‌سازی خاصیت حرارتی اضافه می‌شود. تابستان ۲۰۲۴ اولین محصول کربن واترز بوارد بازار شد.

راه‌اندازی واحد تولید جدید کربن واترز نشانگر تغییری سرنوشت ساز است و باعث می‌شود حجم تولید بیشتر برای این شرکت به دنبال داشته باشد که به برآورده شدن نیاز بازار و پاسخ به سفارشات در حال افزایش  کمک می‌کند و در نهایت سهم بیشتری از بازار را در اختیار این شرکت قرار می‌دهد. کربن واترز می‌تواند به پروژه‌های صنعتی پیچیده‌تر دسترسی پیدا کرده و قرارداد‌های تازه‌ای در بخش پلیمرها، کامپوزیت‌ها منعقد کند. این واحد که با بهینه‌سازی فرآیند خود، بازده تولید را افزایش داده که پایه و اساس محکمی برای واحد‌های تولیدی آینده این شرکت است. این مسیر به تقویت همکاری با پیمانکاران صنعتی و در نهایت ارائه راه‌حل‌هایی در بخش مواد افزودنی پایدار و با کارایی بالا منجر می‌شود.

کربن واترز در حال حاضر ۵۰۰ کیلو سوسپانسیون گرافنی تولید می‌کند. عملکرد مواد افزودنی آنها توسط شرکت‌های متعددی از چندین بخش صنعتی، تأیید شده است. این شرکت تولید ۵۰ تا ۱۰۰ تن سوسپانسیون گرافن تا اواخر سال ۲۰۲۵ را به عنوان هدف خود برگزیده است. دستیابی به این سطح تولید به یک کارخانه با ظرفیت بالاتر و یک تیم تجاری بزرگتر نیاز دارد. فرآیند تولید سوسپانسیون گرافنی منحصر به فرد کربن واترز در قلب نوآوری این شرکت قرار دارد. این فرایند به شرکت کربن واترز اجازه می‌دهد تا محصول مورد نظر را به صنعتگران ارائه دهد. چهار سال تحقیق و توسعه و ۳ میلیون یورو سرمایه‌گذاری در این فرآیند منجر به ثبت دو اختراع ثبت شده و سومین پتنت نیز در مسیر ثبت قرار دارد.

انتهای پیام/

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا