دیزل ژنراتور های کوچک تا ۲۵۰ کیلوولت آمپر نه تنها برای تولید برق اضطراری بلکه به جهت تامین برق مورد نیاز به صورت مستمر یا در زمان اوج مصرف یا حتی در زمانی که کمبود ژنراتورهای بزرگتر حس می شود استفاده می شوند. کشتی ها و بسیاری از وسایل نقلیه بزرگ زمینی مانند قطار ها نیز از ژنراتورهای دیزلی نه فقط برای تامین برق روشنایی بلکه برای تامین نیروی محرکه مورد نیاز خود استفاده می کنند.
به وسیله نیروی محرکه برقی می توان حرکت یکنواخت و قدرتمندتری علاوه بر استفاده مناسب تر از فضا داشت. محرکه های برقی قبل از جنگ جهانی اول در کشتی ها مورد استفاده قرار گرفتند و در طول جنگ جهانی دوم به تکامل رسیدند. دستگاه های تولید برق بر اساس ظرفیت تولید نرمال تا ماکزیمم و بر اساس قدرت تولیدی و به کیلووات طبقه بندی و نامگذاری شده و با توجه به نوع مصرف آن برای تولید برق مستمر یا اضطراری انتخاب می شوند.
چرا دیزل ژنراتور ها بهتر هستند؟
امروزه با توجه به پیشرفت و توسعه در زندگی بشر نیاز به انرژی بیشتر از پیش شده و ما به یک منبع انرژی نیاز داریم که بتواند سرمایه کوتاه مدت و بلند مدت ما را مدنظر قرار داده و در بهترین حالت سرمایه گذاری ما را بیمه کند. از این رو به یک ژنراتور با قیمت مناسب، هزینه های نگهداری مقرون به صرفه و عمر مفید ضروری نیاز است. در نظر گرفتن این پارامترها ما را به سوی انتخاب یک ژنراتور دیزلی هدایت می کند.
علت انتخاب بیشتر دیزل ژنراتور ها نسبت به ژنراتور های گاز طبیعی
در انتخاب ژنراتورها عوامل متعددی نظیر تامین سوخت و ذخیره آن، شرایط کار و تامین بار و غیره تاثیر دارند. یکی از دلایل انتخاب بیشتر ژنراتور های دیزل تعداد بیشتر تامین کننده های قطعات آن، عدم نیاز به دانش و تجربه زیاد و همچنین حمل و نقل و راه اندازی ساده تر آن است.
در حالت کلی دیزل ژنراتورها به علت مواد خاصی که از آن ساخته می شوند و ساده تر بودن فرایند ساخت و همچنین ساده تر بودن و کند کار تر بودن قطعاتشان، کمتر دچار خستگی می شوند. در نتیجه به محض ایجاد خستگی عمر آنان تمام می شود. در صورتی که در ژنراتورهای گازی هزینه اولیه تهیه بسیار بیشتر بوده و تنها مزیت آن از نظر اقتصادی برای مصرف کننده، تامین آسان تر سوخت آن است.
میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور
پارامترهای مختلفی وجود دارند که میزان مصرف سوخت دیزل ژنراتور را تحت تاثیر قرار می دهند. اما در حالت کلی میزان مصرف، معمولا بستگی به پارامترهایی همانند اندازه دیزل ژنراتور و میزان بار آن دارد و بر این اساس تقریبی از مصرف را می توان بدست آورد.
میزان مصرف دیزل ژنراتور ها به طور متوسط بین ١٩٠ گرم تا ٢٢٠ گرم گازوئیل در هر ساعت به ازای هر کیلووات مصرفی است. این میزان با توجه به ارتفاع از سطح دریا، درجه حرارت محیط، رطوبت نسبی محیط، عمر دیزل ژنراتور و البته کیفیت گازوئیل مصرفی متغیر است. مثال اگر شما از یک دیزل ژنراتور 100 کاوا استفاده می کنید، که به طور متوسط 80 کاوا بار مصرفی روی آن است، متوسط مصرف سوخت در هر ساعت ١٠ لیتر خواهد بود.
ژنراتورهای دیزلی به دلیل کارایی بالا، قابلیت اطمینان و دوام طولانی مدت، در صنایع مختلف از جمله ساخت و ساز، تولید برق و کشتیرانی مورد استفاده قرار میگیرند. با این حال، مانند هر تجهیزات صنعتی دیگری، تعمیر و نگهداری مناسب برای حفظ عملکرد ایدهآل ضروری است. “تعمیرات دیزل ژنراتور ولوو”، کتابی که به طور خاص برای این عمل مهم طراحی شده است، تمام اطلاعات لازم برای تعمیر، نگهداری و بهینهسازی ژنراتورهای دیزلی ولوو را در اختیار شما قرار میدهد.
این راهنما شامل توضیحات دقیقی از اجزای اصلی ژنراتورهای دیزلی ولوو، از جمله موتور دیزل، سیستمهای سوخترسانی، سیستمهای خنککننده، سیستمهای الکتریکی و کنترلها میباشد. هر بخش با تمرکز بر شناسایی، تشخیص و رفع مشکلات رایج طراحی شده است تا به شما کمک کند با سریعترین و مؤثرترین روشها، اختلالات را برطرف کنید.
هدف کتاب:
هدف این کتاب ارائه یک راهنمای جامع و عملی برای تعمیرات دیزل ژنراتور ولوو است. این کتاب به شما کمک می کند تا:
مشکلات رایج دیزل ژنراتور ولوو را عیب یابی کنید
تعمیرات اساسی و پیشگیرانه را انجام دهید
از ژنراتور خود به درستی نگهداری کنید
عمر ژنراتور خود را افزایش دهید
شناسایی و تشخیص:
یکی از اولین قدمها در تعمیرات دیزل ژنراتور موتورسازان ، شناسایی دقیق مشکل است. این کتاب راهنماییهای کاربردی برای استفاده از ابزارهای تشخیصی مدرن، از جمله دستگاههای تشخیص خطا و نرمافزارهای تجزیه و تحلیل، ارائه میدهد. این ابزارها به شما کمک میکنند تا مشکلات را سریعتر شناسایی کرده و با دقت بیشتری به تعمیر بپردازید.
تعمیر و نگهداری:
پس از شناسایی مشکل، مرحله بعدی تعمیر و نگهداری است. “تعمیرات دیزل ژنراتور ولوو” شامل دستورالعملهای گام به گام برای تعمیر اجزای خراب، تعویض قطعات فرسوده و انجام تعمیرات پیشگیرانه برای جلوگیری از خرابیهای آینده است. این کتاب همچنین توصیههایی برای انتخاب قطعات یدکی مناسب و روشهای نگهداری روزانه ارائه میدهد تا اطمینان حاصل شود که ژنراتور شما همیشه در بهترین شرایط کاری باقی بماند.
بهینهسازی عملکرد:
علاوه بر تعمیر و نگهداری، این راهنما به شما نشان میدهد چگونه عملکرد ژنراتور دیزلی ولوو خود را بهینهسازی کنید. از تنظیم موتور برای افزایش بازده سوخت گرفته تا ارتقاء سیستمهای الکتریکی برای بهبود قابلیت اطمینان، این کتاب دارای نکاتی است که به شما کمک میکند تا بیشترین عملکرد را از ژنراتور خود دریافت کنید.
پیشگیری و ایمنی:
تأکید ویژهای بر پیشگیری و ایمنی در تمامی مراحل تعمیر و نگهداری وجود دارد. “تعمیرات دیزل ژنراتور ولوو” شامل راهنماییهای مهم برای رعایت ایمنی در هنگام کار با ژنراتورهای دیزلی و اطمینان از ایمنی کارکنان و تجهیزات است.
مخاطبان کتاب:
این کتاب برای طیف وسیعی از مخاطبان از جمله:
مکانیک های دیزل که به دنبال منبعی جامع برای عیب یابی و تعمیر دیزل ژنراتورهای ولوو هستند.
صاحبان دیزل ژنراتور که می خواهند در مورد نحوه تعمیر و نگهداری دیزل ژنراتور خود اطلاعات بیشتری کسب کنند.
دانشجویان که در رشته های مرتبط با مکانیک یا مهندسی برق تحصیل می کنند.
مزایای استفاده از کتاب:
این کتاب به زبان ساده و قابل فهم نوشته شده است.
این کتاب شامل تصاویر و نمودارهای متعددی برای کمک به شما در درک مفاهیم است.
این کتاب شامل دستورالعمل های گام به گام برای انجام تعمیرات است.
این کتاب به شما کمک می کند تا در هزینه های تعمیرات و نگهداری صرفه جویی کنید.
در صفحه pinterest.com درباره تعمیرات دیزل ژنراتور ولوو” ویدئو آموزشی قرار داده ایم هر کسی است که میخواهد عملکرد، اطمینان و طول عمر ژنراتورهای دیزلی ولوو خود را بهبود ببخشد. با دنبال کردن راهنماییها و توصیههای ارائه شده در این کتاب، شما قادر خواهید بود تعمیرات مؤثری انجام دهید، هزینههای نگهداری را کاهش دهید و از اطمینان بالای تجهیزات خود بهرهمند شوید.