فردای انتخابات – مجله رز

فردای انتخابات روزی است که رأی‌دهندگان و حامیان نامزدهای انتخاباتی، مطالبه‌گرانی هستند که در مقابل نمایندگان صف خواهند کشید تا ضمن حمایت و پشتیبانی از منتخبان، نیازها و ضرورت‌های کشور را بازگو و تحقق و رفع آن‌ها را مطالبه کنند. 

به گزارش مجله رز، مهدی سعیدی در یادداشتی در جوان نوشت: پس از ماه‌ها انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور و شکل‌گیری رقابت‌های سیاسی معطوف به صندوق رأی، روز ماراتن بزرگ سر رسید و بیش از ۲۵ میلیون نفر از مردمان این سرزمین که علاقه‌مند بودند در تعیین سرنوشت خود نقش آفرین باشند، پای صندوق رأی آمدند تا نامزدهای مورد علاقه خود را روانه بهارستان کنند. این قدرت نمایی ملت در حالی در برابر چشمان دشمنان و بدخواهان این سرزمین انجام می‌شد که آن‌ها با همه توان انتخابات کشور را تحریم کرده بودند. دنباله‌های داخلی آنان نیز همین مسیر را در پیش گرفته و با عدم حضور در پای صندوق رأی مؤید و مکمل بازی خط تحریم شدند. در این میان این ملت ایران بودند که بی‌توجه به سناریوی دشمن در حالی که مشکلات معیشتی آنان را نسبت به وضعیت اقتصادی معترض کرده است، پای کار انتخابات آمدند و کار را تمام کردند. 

اینک انتخابات به پایان رسیده است و امید دشمن ناامید گشته است. اما داستان فردای انتخابات همچنان باقی است. در این شرایط برای آنکه شیرینی این فتح بزرگ در کام ملت برای همیشه جاودانه گردد، لازم است که ملاحظاتی را مورد توجه قرار داد:

۱. پیروز واقعی حماسه ۱۱ اسفند ملت غیور ایران است که بابصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهه‌های اخیر بارها حماسه‌ها آفریده است. در این بین جایگاه احزاب و گروه‌های سیاسی و نامزدهای وارد میدان شده در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرد و منتخبان بیش از آنکه خود را وامدار احزاب و گروه‌های سیاسی ببینند، باید خود را منتخب ملت بدانند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی داده‌اند، بلکه هر منتخب امروز، نماینده تمام ملت در مجلس شورای اسلامی خواهد بود. 

۲. پایان انتخابات، پایان رقابت‌های انتخاباتی نیز است، انتظار آن است که با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور به دغدغه اصلی منتخبان قرار گیرد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق گردیده‌اند، خدمت در عرصه‌ای دیگر را دنبال نمایند. 

۳. بی‌شک بزرگ‌ترین شکست خوردگان این انتخابات را باید دشمنان این ملت و تحریم‌کنندگان انتخابات دانست که چشم طمع به انتخابات داشته و تلاش دارند کمرنگی و ناکامی انتخابات را در ایران ببینند. آنان که با همه توان به میدان آمده بودند تا مانع حضور مؤثر مردم در پای صندوق رأی شوند، در این مسیر متأسفانه مستحضر به حمایت اصلاح‌طلبان رادیکال هم بودند، اما با پاسخ دندان‌شکن ملت هوشیار ایران مواجه شدند. 

۴. جلوگیری از مصادره به مطلوب کردن انتخابات از سوی ضدانقلاب و ایادی داخلی که در طول انتخابات بر خط تحریم و عدم مشارکت تأکید داشتند، از جمله نکات کلیدی دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. انتخابات بالای ۴۰ درصدی در حالی محقق شد که دشمنان این سرزمین با همه توان برای ممانعت از تحقق انتخابات صف کشیده بودند. دستاوردی بزرگ که بدون شک از ادوار انتخابات گذشته در شرایط غیرقابل مقایسه‌ای محقق گردید و نتایج آن افتخاری برای این سرزمین بود. 

۵. تلاش برای امنیتی کردن انتخابات از جمله آرزوهای شکست خورده استکبار و ایادی آنان بود که بحمدالله بدون کمترین مصداقی شکست خورده است. امید است در مرحله اعلام نتایج انتخابات نیز این آرامش و بردباری از سوی نامزدها و هوادارانشان حفظ شده و همگی هوشیار باشیم که عده‌ای به بهانه شکست و پیروزی، احساسات هواداران را جریحه‌دار نکرده و موجب شکل‌گیری درگیری و تنش نشوند. 

۶. فردای انتخابات روزی است که رأی‌دهندگان و حامیان نامزدهای انتخاباتی، مطالبه‌گرانی هستند که در مقابل نمایندگان صف خواهند کشید تا ضمن حمایت و پشتیبانی از منتخبان، نیازها و ضرورت‌های کشور را بازگو و تحقق و رفع آن‌ها را مطالبه کنند. 

۷. فردای انتخابات همچنین فصلی نو در زندگی منتخبانی است که قرار است از این به بعد نمایندگان ملت عزیز ایران باشند. توفیقی بزرگ که با رسالتی بزرگ عجین شده است. طبیعی است در اولین گام باید تلاش شود در چارچوب حدود قانونی به وظایف سپرده شده به نحو احسن عمل گردد، همچنین برای تحقق وعده‌هایی که در روزهای تبلیغات انتخاباتی داده شده تلاش گردد. ضمن آنکه در جایگاه خادم ملت، از پاسخگویی در برابر سؤالات ملت غفلت نشود. 

۸. فراموش نباید کرد که نامزدهای منتخب، نمایندگان همه ملت‌اند چه آن‌هایی که به ایشان رأی دادند و چه آن‌هایی که رأی دیگری داشتند و حتی نمایندگان آن‌هایی که در انتخابات شرکت نکرده‌اند و موظف‌اند که برای خدمت به ۸۵ میلیون ایرانی صبح و شام تلاش نمایند. بدون شک با تلاش فراگیری می‌توان امید داشت که سال‌های پیش رو بهتر از سال‌های گذشته باشد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل