کسب و کار محلیمجله عمومی

چه زمانی به تعمیر مایکروفر در کرج نیاز داریم؟

تفاوت مایکروفر با مایکروویو

اگر شما هم در آن گروه از افراد قرار دارید که به دنبال خرید مایکروفر هستند، حتما اسامی و اصطلاحات زیادی را در این زمینه شنیده اید. اگر می خواهید تفاوت ها و کاکرد دستگاه ا را به خوبی متوجه شوید، بهتر است ابتدا با اسامی آن ها به خوبی آشنا باشید. ممکن است در هنگام تحقیق ویا خرید با این نام ها برخورد کرده باشید :

  • OVENS : فر
  • GAS OVENS : فر گازی
  • ELECTRIC OVENS : فر برقی
  • INDUCTION : فر اینداکشن
  • HALOGEN : فر هالوژن یا تابشی
  • MICROWAVES : مایکروویو

همانطور که در ابتدا اشاره کردم، این وسایل مدل های پیش رفته تر فرهای گازی هستند. به طور کلی فر به وسیله ای گفته می شود که عمل پخت و گرم کردن غذا را به عهده داشته و دمای یکنواخت را برای همه قسمت ها فراهم می کند. حال این مدل های جدید همین کار را با سیستمی متفاوت، سرعت بیش تر و زمان کم تر انجام می دهند.

مایکروویو

در ابتدا به تعریفی از مایکروویو می پردازیم. این دستگاه که مجهز به گرمکن با اشعه ( امواج مایکرو ) و المنت تابشی از بالا می باشد. این امواج خاصیتی مانند فرکاس بالا با طول موج کوتاه داشته که با توجه به نوع ماده ای که به آن تابیده می شوند، سه واکنش متفاوت نشان می دهند. به این معنا که یا جذب آن ماده می شوند، یا منتشر شده و یا از آن انعکاس می یابند. از آنجایی امواج مایکرو با جذب شدن در مواد دارای آب دمای آن را بالا می برند، برای آشپزی و پخت غذا نیز به کار برده می شوند. در واقع پخت غذا در مایکروویو توسط امواج با طول موج کوتاه صورت می گیرد.

مایکروفر

این دستگاه با ایجاد حرارت و گرما توسط ریز موج های الکترومغناطیسی باعث به جنبش در آمدن آب و دیگر مولکول های غذا شده که در نتیجه باعث پخت غذا در کم ترین زمان ممکن می شود. اگر بخواهم به بیان ساده تفاوت این دو دستگاه را بیان کنم باید بگویم در مایکروفر فرآیند پخت و پز توسط دما و گرما انجام می شود اما در ماکروویو این عملیات علاوه بر دما و گرما، اشعه WAVE نیز دخالت دارد.

تفاوت مایکروفر با مایکروویو

اگر شما هم در آن گروه از افراد قرار دارید که به دنبال خرید مایکروفر هستند، حتما اسامی و اصطلاحات زیادی را در این زمینه شنیده اید. اگر می خواهید تفاوت ها و کاکرد دستگاه ا را به خوبی متوجه شوید، بهتر است ابتدا با اسامی آن ها به خوبی آشنا باشید. ممکن است در هنگام تحقیق ویا خرید با این نام ها برخورد کرده باشید :

  • OVENS : فر
  • GAS OVENS : فر گازی
  • ELECTRIC OVENS : فر برقی
  • INDUCTION : فر اینداکشن
  • HALOGEN : فر هالوژن یا تابشی
  • MICROWAVES : مایکروویو

همانطور که در ابتدا اشاره کردم، این وسایل مدل های پیش رفته تر فرهای گازی هستند. به طور کلی فر به وسیله ای گفته می شود که عمل پخت و گرم کردن غذا را به عهده داشته و دمای یکنواخت را برای همه قسمت ها فراهم می کند. حال این مدل های جدید همین کار را با سیستمی متفاوت، سرعت بیش تر و زمان کم تر انجام می دهند.

جهت تماس با نمایندگی تعمیر ماکروفر در کرج اینجا کلیک کنید

مایکروویو

در ابتدا به تعریفی از مایکروویو می پردازیم. این دستگاه که مجهز به گرمکن با اشعه ( امواج مایکرو ) و المنت تابشی از بالا می باشد. این امواج خاصیتی مانند فرکاس بالا با طول موج کوتاه داشته که با توجه به نوع ماده ای که به آن تابیده می شوند، سه واکنش متفاوت نشان می دهند. به این معنا که یا جذب آن ماده می شوند، یا منتشر شده و یا از آن انعکاس می یابند. از آنجایی امواج مایکرو با جذب شدن در مواد دارای آب دمای آن را بالا می برند، برای آشپزی و پخت غذا نیز به کار برده می شوند. در واقع پخت غذا در مایکروویو توسط امواج با طول موج کوتاه صورت می گیرد.

مایکروفر

این دستگاه با ایجاد حرارت و گرما توسط ریز موج های الکترومغناطیسی باعث به جنبش در آمدن آب و دیگر مولکول های غذا شده که در نتیجه باعث پخت غذا در کم ترین زمان ممکن می شود. اگر بخواهم به بیان ساده تفاوت این دو دستگاه را بیان کنم باید بگویم در مایکروفر فرآیند پخت و پز توسط دما و گرما انجام می شود اما در ماکروویو این عملیات علاوه بر دما و گرما، اشعه WAVE نیز دخالت دارد.

اگر نگاهی به عکس مایکروویو (microwave) بیندازید، می‌بینید که چقدر شبیه هم هستند؛ پس کاملا قابل درک است که کاربران، این دو وسیله را یکی بدانند. کارکرد آن‌ها نیز تا حد زیادی یکسان می‌باشد. هر دو دستگاه، قادرند غذا را گرم کنند، بپزند و کار پخت‌وپز شما را راه بیندازند. همچنین، هردوی آن‌ها با کمک دکمه‌هایی که در کنارشان قرار گرفته قابل تنظیم و کنترل هستند.

مگنترون، اساسی‌ترین نقش در مایکروویو را ایفا می‌کند. با روشن شدن دستگاه و به‌کار افتادن مگنترون، امواج مگنترون که فرکانسی معادل ۲۴۵۰ مگاهرتز هستند را از خود ساطع می‌کند. این امواج پس از برخورد با دیواره‌ی دستگاه، به غذا برمی‌گردند و مولکول‌های آن را به جنبش وامی‌دارند. این جنبش، ذره‌ ذره آن‌قدر شدید می‌شود که تا یک میلیون بار در ثانیه هم می‌رسد. این حجم از نوسان، دمای غذا را بالا می‌برد و منجر به پخت و گرم شدن آن در زمانی کوتاه می‌شود.

توجه داشته باشید که برای شکل گرفتن این فرآیند، باید درب دستگاه کاملا بسته، و لولاهای آن سالم باشند. در صورت خرابی لولای در، خرابی مگنترون یا مشکل داشتن درب مایکروویو، فرآیند پخت و گرم کردن اتفاق نخواهد افتاد.

تفاوت مایکروفر و ماکروویو

بزرگ ترین تفاوت مایکروفر و ماکروویو در بخش سیستم های گرمایشی آنها می باشد به این معنی که مایکروویو برای گرم کردن غذاها از المنت و اشعه های لیزری با تولید امواج کوتاه استفاده می کند که باعث می شود تا مواد غذایی شما در کوتاه ترین زمان ممکن آماده شود در حالیکه مایکروفرها تنها به المنت مجهز هستند و مدت زمان بیشتری را برای گرم کردن غذاها نیاز دارند.

علاوه براین به یاد داشته باشید که مایکروویو به عنوان دستگاهی شناخته می شود که صرفا از آن برای گرم کردن غذاها استفاده می شود اما در مقابل مایکروفرها به عنوان دستگاه هایی شناخته شده اند که تمامی عملکردهای مایکروویو را ارائه می دهد و از طرفی نیز امکان پخت و پز را برای مخاطبان فراهم آورده است.

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا