انواع روش های نصب تابلو لایت باکس

ساختار و شیوه های نصب لایت باکس

نصب لایت باکس در مدل های مختلف، امروزه به عنوان یکی از ابزارهای مدرن تبلیغات در محیط های مختلف و مشاغل متفاوت مورد استفاده قرار گرفته می شود. استفاده از لایت باکس با توجه به قابلیت هایی که دارد می ‌تواند شرایط تبلیغاتی ویژه ای را برای محصول و برند شما ایجاد نماید. برای این که بتوانید تصاویر مختلفی را به صورت نورانی نمایش دهید، به نصب و استفاده از این ابزار احتیاج دارید. این شرایط به واسطه یک فریم در حالات متمایزی انجام و صورت می گیرد.

این کار به واسطه استفاده از متریال های خاصی و ویژه مانند پارچه و انواع بک لایت ها انجام می شود تا اینکه بتوانید روشنایی و نور را از جسم خاص متمایز عبور دهید. کاربری این ابزار به این گونه است که نور LED و یا SMD داخل تابلو و یا فریم را در راستای نمایان ساختن تصاویر گرافیکی، ساطع می نماید. این باکس لایت ها به دو حالت فضای بیرونی outdoor و فضای داخلی Indoor تقسیم می‌شوند.

نصب لایت باکس در فضای داخلی (Indoor)

این نوع از باکس ها در شرایط جالب و زیبایی در فضای بسته قرار دارند. شما می توانید به واسطه انواع لایت باکس در فضاهای داخلی، اقدام به درخشش طرح ها از قبیل نام برند و یا نوشته های انتخاب شده نموده و نام برند و تصویر خاص که برای آن تعیین نموده اید را به صورت تبلیغاتی نمایش دهید.

نصب لایت باکس در فضای بیرونی ( outdoor )

برخی از باکس لایت ها در فضای بیرونی مورد استفاده می شوند. کاربری این باکس ها به جهت فرایند تبلیغاتی است و ضخامت در آن، بیشتر است. نوع متریال و جنس استفاده شده در این باکس ها در برابر نوسانات محیطی مانند باران، نور و باد و یا تابش خورشید، از مقاومت خوب و بالای برخوردار می باشند.

انواع تابلوهای لایت باکس

این ابزار در انواع مختلف و متنوع در بازار ارائه می شوند و هر کدام از آنها از کاربری خاصی برخوردار هستند. مشتریان بر اساس دامنه انتخابی که برای این باکس ها وجود دارند، می توانند بر اساس نیاز خود نسبت به انتخاب و تهیه این ابزار تبلیغاتی اقدام نمایند.

کریستالی:

این نوع، از ضخامت کمی برخوردارند و می ‌توان آنها را به عنوان زیبا و خاص ترین لایت ‌باکس ها معرفی نمود. همچنین این نوع باکس از دو لایه پلکسی گلاس به همراه بک لایت استفاده شده است. بر همین اساس تصویر، مابین دو لایه پلکسی قرار داده می شود.

آلومینیومی:

متریال استفاده شده در این لایت باکس آلومینیوم است و از ظاهر زیبایی برخوردار است.محل استفاده این نوع، بیشتر در محل های خاص مانند پایانه های مترو می باشد.

پارچه ای:

در این نوع، از متریال پارچه استفاده شده است. این باکس با استفاده از تکنولوژی ‌های خاص و ویژه، نور را از خود عبور می دهد. این لایت باکس هم در فضای داخلی_بیرونی و هم در فضای فرهنگی استفاده می شود.

فریم و جنس بدنه در نصب لایت باکس

امروزه lightbox ها بر اساس فریم دار بودن و یا فریم لس بودن ساخته و تولید می شوند. در این مقاله ما به نوع مدرن، یعنی فریم لس بودن آن پرداخته ایم. ساخت لایت باکس ها بر اساس سه اصل مهم صورت می گیرد:

  • بر اساس نوع طرحی که مورد نظر است.
  • نوع فرین دار بودن یا فریم لس بودن
  • کیفیت درخشش نور

lightbox فرم لس در دو متریال پارچه ای و آلومینیومی ساخته می شود.

نصب لایت باکس فریم لس آلومینیومی

با استفاده از روش چاپ سابلیمیشن Sublimation Printing طرح مورد نظر را چاپ می نماییم و با استفاده از تابش نور به وسیله فناوری LED، در باکس فریم لس آلومینیومی، اقدام به نمایش و جلوه خاص طرح می نماییم.

نصب لایت باکس فریم لس پارچه ای

این نوع ، امروزه به عنوان بروز ترین و مدرن ترین لایت باکس شناخته شده است. به جهت چاپ شکل های درخواستی و یا نام برند و متن خاص در این نوع، از چاپگر دیجیتالی رنگی استفاده و بکار برده می شود. بر اساس آن، طرح مورد نظر بر روی پارچه که از کیفیت و مقاومت بالایی برخوردار است چاپ می‌شود.

به علت مدرن بودن این راهکار می ‌توان گفت که، استفاده از باکس فریم لس پارچه ای امروزه، می‌تواند به عنوان یک امتیاز رقابتی موجبات ارتقا ارزش برند و افزایش فروش را برای شما به دنبال داشته باشد. بر این اساس استفاده از سازه‌های خلاقانه لایت باکس پارچه ای فریم لس در محیط های عمومی، می توان به جرات گفت برند شما در شرایط فوق العاده ای دیده خواهد شد و از ثانیه ها می توانید به عنوان ابزاری برای تبلیغات طلایی و خاص بهره مند شوید.

منبع نور و نوع نورپردازی در نصب لایت باکس

عاملی که می ‌تواند تصاویر چاپ شده بر روی پارچه و یا آلومینیوم را نمایش دهد نوریست که از لایت باکس ها ساطع می شود. منبع این نور در پشت تابلو قرار دارد. ویژگی منحصر به فردی که باید در این منبع نور وجود داشته باشد، مقاومت آن و کم مصرف بودن آن است. از جهاتی نیز باید از نورپردازی ایده ‌آلی نیز برخوردار باشد.

در ساخت باکس های پارچه ای، از منبع نور SMD  استفاده می شود. این منبع نور با توجه به تکنولوژی که دارد بسیار کم مصرف بوده و از مقاومت ویژه ای برخوردار است. کاربری این منبع نور به این صورت است به محض دریافت نیروی برق، در شرایط حداکثری نور را ساطع و پخش می‌نماید. تکنولوژی منبع نور SMD که در باکس پارچه ای استفاده می شود با تکنولوژی تلویزیون های LED مطابقت می کند. به همین خاطر شما در تصاویر ارائه شده به واسطه پارچه ای، از یک تصویر شفاف و یکنواخت بهره مند خواهید شد.

شرایط چاپ طرح در نصب لایت باکس

lightbox در مدل های پلکسی گلاس، آلومینیومی، کامپوزیتی، چوبی و یا غیره ساخته می شوند و می توانند به عنوان ابزار تبلیغاتی، برند شما را در مکان های عمومی نمایش دهند. برای اینکه بخواهید طرح مورد نظر با سلیقه خود را برای لایت باکس ها چاپ نمایید.

باید ابتدا در گام اول قالب آن را انتخاب کنید.

برای انتخاب قالب می توانید در سایز و ابعاد مختلف شرایط را دنبال نمایید و یا از قالب های آماده استفاده کنید.

انواع سایز قالب ها در نصب لایت باکس :

     ایکس ( 60 × 45 ) سانتی متر، سایز فایل چاپی ( 51 × 36 ) می باشد

در بهترین شرایط فایل خود را در اندازه 51×36 طراحی نمایید.

      ایکس ( 90 × 60 ) سانتی متر، سایز فایل چاپی ( 81 × 51 ) می باشد

در بهترین شرایط فایل خود را در اندازه 81×51 طراحی نمایید.

      ایکس ( 120 × 80 ) سانتی‌متر، سایز فایل چاپی ( 111 × 71 ) می باشد

در بهترین شرایط فایل خود را در اندازه 111×71 طراحی نمایید.

در گام دوم، شما باید به وضوح تصویر توجه نمایید. فایلی که شما برای نمایش در لایت باکس قرار است چاپ نمایید باید کیفیت تراکم پیکسلی آن حداقل ۱۲۰ پیکسل باشد و حداکثر ۱۵۰ پیکسل باشد.

در گام سوم باید حالت رنگ را مشخص نمایید. به همین جهت باید از سیستم رنگ CMYK، حالت طرح خود را ایجاد کرده باشید تا بتوانید از بهترین کیفیت چاپ برخوردار شوید.

چهارم باید ابعاد بخش شیشه ای را مشخص نمایید. انتخاب قالب، شرایط محدوده کار شما را مشخص می نماید.

اما محدوده چاپی باید ۹ سانتی متر در مقیاس طول و عرض از ابعاد سازه لایت باکس شما کمتر باشد. یعنی از طرفین به میزان ۴ و نیم سانتیمتر کوچکتر باشد.

در گام پنجم ناحیه حاشیه ‌ها را تعیین نمایید. حاشیه‌ها را نقاط گوشه لایت باکس می نامند. پس از برش خوردن محصول در حال نهایی، به جهت حفاظت از طرح و این که موجبات آسیب دیدگی را به حداقل برسانید.

معرفی متعلقات جانبی در نصب لایت باکس

  • سیم بکسل روکش دار
  • یراق آویز سیم بکسل در حالت های ساده و اتوماتیک، سقفی یا مفتول گیر،
  • یراق سیم بکسل ویترینی
  • یراق سیم بکسل دکوری
  • پایه واسط، اسپیسر یا فیکسچر تابلو
  • یراق تابلو گیر آویز و دیواری
  • یراق آویز فریم لس کوچک و بزرگ
  • اسپیسر مفتول گیر آویز
  • میله مفتول تو پر
  • نوار دور دوزی پارچه فریم لس
  • بست سیم بکسل یا کرپی و چدنی
  • فیکسچر پایه استند
  • کارابین سیم بکسل

شیوه های نصب لایت باکس

در نصب ، شیوه های مختلفی استفاده می شود که می توان به ایستاده ، دیواری ،آویزی و سقفی نام برد که نصب lightbox بستگی به هدف و محیط کاربری استفاده آن دارد.

در حالت ایستاده:

  • قاب اصلی را باز کنید
  • تمام قاب آلومینیومی را بیرون بیاورید، مراقب باشید LED آسیبی وارد نشود
  • قاب های جانبی را با استفاده از پیچ گوشتی در قسمت ها مشخص شده وصل کنید
  • با دقت فراوان، نوار LED و سیم برق را وصل کنید
  • ترانسفورماتور را نصب کنید، دارای دو عدد در سمت چپ و راست است
  • قاب جعبه نور را نصب کنید
  • صفحه طرح گرافیکی جلویی را نصب کنید
  • پارچه پوشی را در پشت نصب کنید

در حالت دیواری:

  • محل نصب را بر روی دیوار نشانه گذاری کنید.
  • مطمئن شوید که سیم برق از آنجا رد نشده باشد.
  • روزنه های نصب را مشخص کنید.
  • قاب اصلی باکس را در سوراخ ها نصب کنید.
  • مدار های جعبه را جایگذاری کنید
  • صفحه خروجی جعبه را باز کنید. به احتمال زیاد دو شکاف باز در پشت خروجی وجود دارد که اجازه می دهد سیم برای ایجاد اتصال به داخل رد شود.
  • اگر محل اتصال در نزدیکی پریز قرار ندارد، باید به طریقی سیم را به پریز برسانید.
  • قاب را به دقت نصب کرده و مراحل 5 تا 7 نصب در حالت ایستاده را دنبال نمایید.

در حالت آویزی:

با استفاده از قلاب های مشخص، با توجه به مراحل نصب در حالت دیواری، lightbox را آویزان نمایید.

در حالت سقفی:

با توجه به مراحل نصب در حالت دیواری، شرایط را بر روی سقف دنبال نمایید.

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا