رئیس پلیس امنیت اقتصادی گفت: در ۴ ماهه امسال تعداد پروندههای سازمانیافته و کلان اقتصادی در حوزه پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پلیس گمرک ۳۴۵ فقره بوده است که در مقایسه با مشابه سال قبل ۸۵ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: با همافزایی و هماهنگی ایجاد شده بین پلیس امنیت اقتصادی، پلیس گمرک و جرایم اقتصادی، پلیس امنیت اقتصاد دیجیتال و سایر ردههای پلیس امنیت اقتصادی ایجاد شده است، سعی داریم تا جلوی انواع و اقسام مفاسد اقتصادی را در کشور بگیریم.
سردار رحیمی گفت: نخستین هدف ما ارتقاء امنیت اقتصادی و ارتقاء احساس امنیت در موضوع اقتصاد است تا بتوانیم از تجار، تولیدکنندگان و افرادی که در حوزه اقتصاد فعالیت میکنند، حمایت کنیم.
وی گفت: هدف بعدی ما برخورد با افراد ناسالم و ناصالحی است که قصد ایجاد فساد اقتصادی و قاچاق کالا را دارند. این افراد بدانند با برخورد قاطع و جدی پلیس در اقصی نقاط کشور از نقطه صفر مرزی تا شهرها روبرو میشوند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه امروز همدلی خوبی بین پلیس امنیت اقتصادی و گمرک برقرار است، گفت: با توجه به اینکه این همدلی و ارتباط به خوبی ایجاد شده است تلاش میکنیم تا با فسادهای کلان و سازمانیافته مبارزه کنیم تا بتوانیم پروندههای اقتصادی و مبارزه با قاچاق کالا را به سرانجام برسانیم.
هوش مصنوعی و شناسایی سرشبکههای قاچاق مواد مخدر
وی به عملکرد ۴ ماهه پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: در ۴ ماهه امسال تعداد پروندههای سازمانیافته و کلان اقتصادی در حوزه پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پلیس گمرک ۳۴۵ فقره بوده است که در مقایسه با مشابه سال قبل تشکیل پروندههای سازمانیافته و کلان اقتصادی ۸۵ درصد افزایش داشته است.
سردار رحیمی افزود: همچنین بالغ بر ۳۳ هزار میلیارد تومان ارزش پروندههای تشکیل شده در حوزه جرایم سازمانیافته و کلان اقتصادی بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد افزایش داشته است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه شاهد کاهش ۸ درصدی دستگیری متهمان در ۴ ماهه ابتدایی سال بودهایم، گفت: با توجه به اینکه اقدامات پلیس امنیت اقتصادی هدفمند است باید بگویم که تشکیل پروندهها در تمامی حوزههای پلیس امنیت اقتصادی ۴ درصد کاهش داشته است.