مجله علمی و پزشکی

تسکین درد آرتریت با تمرینات بدنی ممکن است

تسکین درد آرتریت با تمرینات بدنی ممکن است

ورزش برای افراد مبتلا به آرتروز بسیار مهم است. قدرت و انعطاف پذیری را افزایش می دهد، درد مفاصل را کاهش می دهد، و به مبارزه با خستگی کمک می کند. البته، هنگامی که مفاصل سفت و دردناک در حال حاضر شما را پایین، فکر راه رفتن در اطراف بلوک و یا شنا چند دور ممکن است طاقت فرسا به نظر می رسد.

اما شما لازم نیست برای اجرای یک ماراتن و یا شنا به همان سرعتی که یک رقیب المپیک برای کمک به کاهش علائم آرتروز شروع کنید حتی ورزش متوسط می تواند درد شما را آسان کند و به شما کمک کند تا وزن سالم را حفظ کنید. هنگامی که آرتریت شما را تهدید به بی حرکت کردن می کند، ورزش شما را در حال حرکت نگه می دارد. قانع نشدی؟

تسکین درد آرتریت با تمرینات بدنی امکان پذیر است و در بلند مدت قطعا می‌تواند در بهبود بیماری آرتریت به شما کمک کند. بیماری آرتریت می‌تواند عملکرد افراد را به‌ویژه در زمان تشدید درد مفاصل با مشکل مواجه کند به‌گونه‌ای که فرد نمی‌تواند حتی امور روزانه را به‌راحتی انجام دهد.

پیشنهاد ورزش و انجام تمرینات بدنی به بیماران مبتلا به آرتریت ممکن است متناقض به نظر برسد، اما درواقع می‌تواند برای سلامت جسمی و روانی آن‌ها مفید باشد. از تقویت عضلات اطراف مفاصل گرفته تا بهبود تحرک، ورزش‌های مناسب برای مفاصل می‌تواند برای افرادی که از بیماری خود ایمنی رنج می‌برند بسیار مفید باشد. علاوه بر این، ورزش برای سلامت روان نیز مفید است.

روزنامه هندوستان تایمز در مطلبی به حرکات ورزشی پرداخته که در تسکین دردهای آرتریت تأثیرگذار است. می‌توان این تمرین‌ها را با شدت متوسط شروع کرد و به‌تدریج شدت آن را افزایش داد:

پیاده‌روی: پیاده‌روی ساده‌ترین و آسان‌ترین ورزش است. این ورزش به‌طور خاص برای افرادی که زانو و کمردرد دارند، مفید است. می‌توان با راه رفتن روی سطح صاف و هموار آغاز کرد و به‌تدریج به سمت سطوح ناهموار و شیب‌دار پیش رفت.

یوگا: یوگا یکی از بهترین روش‌های انجام تمرینات کششی است. حرکات کششی می‌تواند به رفع درد مفاصل در چندین ناحیه به‌جز زانو و کمر کمک کند. می‌توان با تمریناتی که از انجام آن‌ها راحت هستید، شروع کنید و به‌تدریج شدت آن‌ها را افزایش دهید. قبل از شروع حرکات کششی لازم است بدن را گرم و هر تمرین را دو تا سه بار تکرار کرد.

پیلاتس: پیلاتس شامل حرکات کنترل‌شده‌ای است که می‌تواند انعطاف‌پذیری را بهبود بخشیده و درد مفاصل را تسکین دهد. این روش روی عضلاتی تمرکز دارد که تعادل و تحرک فرد را بهبود می‌بخشد. حرکات پیلاتس را نیز باید با شدت ملایم آغاز و به‌تدریج شدت آن را افزایش داد.

دوچرخه‌سواری: دوچرخه‌سواری یک ورزش با شدت متوسط ​​است و برای بهبود سلامت قلب و عروق عالی است. مراقبت از سلامت قلب و عروق به‌خصوص در مبتلایان به آرتریت روماتوئید حائز اهمیت است.

تمرینات قدرتی: تمرینات قدرتی ترکیبی از تمرینات با شدت متوسط ​​تا زیاد است که علائم آرتریت را هدف قرار می‌دهد. تمرینات قدرتی به افزایش ظرفیت بی‌هوازی، کاهش درد آرتریت و مدیریت وزن کمک می‌کند. به‌طورکلی تمرینات قدرتی می‌تواند به فرد کمک کند تا از عوارض جانبی ساعت‌های طولانی بی‌تحرک بودن در طول روز جلوگیری شود.

منبع: دکتر نیوز

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا