روزه داری علاوه بر تعالی روح، به لحاظ پزشکی برای جسم فواید بسیار ارزشمندی دارد، اثر روزه داری بر سلامت دستگاه گوارش، قلب، کاهش وزن، مغز، کاهش فشار، سم زدایی و سلامتی، کاهش فرآیندهای درمان و افزایش ایمنی بدن اثبات شده است اما، روش های غلط خورده و خوراک در این ماه باعث می شود که بسیاری از افراد نه تنها به پاکی و سلامت جسم دست نیابند، بلکه چند روزی از این ماه نگذشته است که انواع مشکلات بیماری را از جمله نفخ، ترش معده، یبوست و .. ون
ارش مجله رز، تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان یکی از موارد مهمی است که باید توجه شود تا از عوارض جسمی و یا عصبی جلوگیری شود. اعضای روحانی این ماه مبارک اری کند.
ایرانی برای ری از این معضلات: راهکارهایی ارائه میدهد.
_ اگر از هر نوع ماری دارویی رنج میبرید ما از شروع ماه مبارک با پزشک در مورد امکان روز گرفتن مشنو. ر رخی ماریها از جمله زخم اثنی عشر گرفتن روزه صحیح نیست و باعث تشدید بیماری میشود.
_ مواد غذایی مختلف از نظر کیفیت و ویژگیها با هم متفاوت هستند و در نتیجه آنها یکسان نخواهد بود. وقتی و چند غذای مختلف با هم ورده شود، معده و دستگاه نمیتواند همه نها را به حد نهایی برساند
_ از مصرف غذاهای مختلف و سفره های رنگین افطار و سحر خودداری کنید.
_ الاد و مخلفات افطار «نه» می شود.
_ این مواد مخصوصا اگر با حجم زیاد در نار افطار یا وعده اصلی مصرف باعث عدم م، نفخ، ترش کردن می شود.
_ لیم و آش رشته در تابستان؛ رگز. اصولا لیم و آش رشته و امثال آن غذاهای سنگین میشوند و غذای تابستانی. نها را از سفره افطار تابستانی خط بزنید و در ورت زیاد، به مقدار کم انع شوید.
_ وعده افطار و شام را جدا نید.
_ از آنجایی که مدت طولانی خالی بوده است، توان هضم حجم بالای مواد را ندارد، لازم است که در زمان افطار یک ماده غذایی میل شود و در حد یک ساعت بعد از شام میل شود.
_ مصرف و نوشیدنی با غذا ودداری کنید. این اصل همیشه صادق است اما در ماه رمضان که معده به طول روز ضعیف میشود بیشتر میشود و به شدت اعث اختلو میشود.
_ رخی اها را راموش کنید؛ مصرف رخی غذاها مانند ماکارانی، آش رشته، ماهی، الاد الویه، به ویژه وعده سحر ر این منین مواد غذایی ر ادویه و نمک حرارت بدن را بالا برده و باعث تشدید تشنگی می شود.
بنابر اعلام دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، برای جلوگیری از یبوست به جای مصرف میوه های بسیار آبدار و خامی که باعث درد شکم می شود می توان خیسانده برگه هلو، زردآلو، انجیر و آلوی بخارا استفاده کرد. این خشکبار باید در جوش یا گلاب داغ یکساعت خیسانده و سپس میل شود. ر است مصرف این ترکیب یک تا دو ساعت بعد از ام باشد.
انتهای ام