مجله علمی و پزشکی

برخی فواید و عوارض مصرف سرکه سیب

سرکه سیب از سرکه سیب تخمیر شده به دست می آید که در این فرآیند شکر با کمک باکتری ها به سرکه سیب تبدیل می شود و بسیاری از خواص و ویژگی های سرکه سیب از این ترکیب سیب به دست می آید.

به گزارش مجله رز، در حالی که منابع کافی برای اثر مستقیم سرکه سیب بر سلامت کلی بدن وجود دارد، اما بسیاری از شواهد بالینی به طور غیرمستقیم با خواص آن مرتبط هستند.

در این مقاله، سایت divinity به برخی از فواید شناخته شده سرکه سیب برای سلامتی اشاره می کند و با تحقیقات و شواهدی از جمله:

– سرکه یک ترکیب ضد میکروبی است

– کمک به درمان اختلالات گوارشی

– متابولیسم را افزایش می دهد

– کنترل اشتها

– به حفظ ایمنی مواد غذایی کمک می کند

– به پاکسازی بدن کمک می کند

عوارض جانبی احتمالی سرکه سیب

در عین حال، مصرف سرکه سیب ممکن است با عوارض جانبی متعددی همراه باشد و از این رو لازم است میزان و نحوه مصرف آن نیز مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

تاخیر در هضم نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که سرکه سیب ممکن است تخلیه معده قابل توجهی را کاهش دهد.

مصرف سرکه سیب می تواند باعث آسیب به مینای دندان شود، به خصوص زمانی که به طور مستقیم یا به مقدار زیاد مصرف شود.

همین که گلو شد. همیشه از سرکه سیب رقیق شده و نی برای مصرف مایع استفاده کنید.

سرکه سیب می تواند سطح پتاسیم را کاهش دهد. اگر از داروهای فشار خون استفاده می کنید یا سابقه اختلالات خونریزی دارید، قبل از اضافه کردن این رژیم با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

نمایش بیشتر

دکمه بازگشت به بالا